Familiens fælles kronik i Politiken i anledning af COP26

2030-planen.dk Kronik i Politiken udsnit
Sådan halverede vi vores families CO2 aftryk. Under COP26 i 2021, beskriver familien hvilke erfaringer der kan overføres fra husstands- til regeringsniveau.

Klik på billedet for at læse kronikken på Politiken hjemmeside (bag betalingsmur).
Vi sørger løbende for at deltage i offentlig debat for at række ud i samfundet og for at inspirere så mange som muligt. Det indgår typisk også i vores 2030-plan for de år hvor vi ikke har plads i budgettet til tiltag der koster penge.

Klimakrisen kan jo ikke løses i den enkelte husstand eller i det enkelte land. Denne kronik er vores bidrag til COP26 i Glasgow, hvor Jacob også deltager virtuelt i World Climate Investment Summit og World Biodiversity Summit.


Find mange flere eksempler på hvordan vi prøver at få vores budskab ud under “Presse”.