CO2-neutral sommerferie?

prærievognsferie CO2-neutral fossilfri familieferie www.2030-planen.dk

En prærievognstur er et godt bud på en CO2-neutral sommerferie! -hvis altså ikke Britta havde pruttet så meget. Britta er hesten til højre.

Man kører til en ny lejrplads hver dag i lav fart, og der kan sove 5 personer i hver vogn. Hestekundskaber kan være en fordel, men er ikke nødvendigt. Lidt mod er dog nødvendigt. Fremme ved lejrpladserne må man ride (når hestene har fået en pause).

Prærievogne kan lejes flere steder i landet. Vi kørte i 3 dage, men man bliver endnu mere dus med det hele ved en uges kørsel. I vognene er der havemøbler, gasblus og køleskab, men turen er ikke dyr, så man har også råd til bare at bestille pizza. Så skal man dog forklare pizzamanden hvilken del af stranden/skoven man har slået lejr i.
Prærievogns-ferie kan varmt anbefales, og alt det med hestene går fint. Men man skal lytte meget godt efter instruktionen når man kører prøvetur: Det er slet slet ikke som at køre bil.
(Vi har ikke modtaget støtte til denne ferietur, og vi har ingen økonomiske interesser i prærievognskørsel)

En tanke om “CO2-neutral sommerferie?

  1. 2030-planen siger:

    Efter Covid-19 har ramt Danmark, er dette da en oplagt måde at holde sommerferie på i 2021. Man kan også bare ta’ en kortere tur. Hyggeligt er det ihvertfald. Men som beskrevet er det en stor fordel med lidt heste-kendskab.

Kommentar er lukket